Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

hvordan plante avokado

Predlažemo da isprobate ovu juhu s avokadom i tikvicama. 3-4 cm i diameter.

Gro En Avokadoplante Del 1 Veganmisjonen
Gro En Avokadoplante Del 1 Veganmisjonen

Så lenge du bruker lecakuler blir det drenasje men det blir fortsatt tett og det oppstår.

. Når din avokadoplante er omkring 10-15 cm vil jeg klart anbefale at du klipper ned den til halv højde. Det bør helst være en økologisk avokado for at du skal være sikker på at den ikke er blitt behandlet med noe guff som kan hindre steinen fra å spire. Tortilje s povrćem i avokadom. Vil du have optimal chance for at få stenen til at spire skal den være rimelig stor.

Se gro en avokadoplante del 1 for grundig beskrivelse av hvordan det gjøres helt fra starten. Avokado je pun nutrititivnih vrijednosti jer je bogat nezasićenim masnim kiselinama kalorijama željezom bakrom fosforom i magnezijem. Vil du have optimal chance for at få stenen til at spire skal den være rimelig stor. Tidligere i år var jeg så heldig å bli invitert inn på God Morgen Norge der jeg blant annet snakket litt om hvordan du enkelt kan dyrke ting fra ditt eget kjøleskap.

Kutt et snitt rundt avokadoen og vri de to delene fra hverandre. Pass på å ikke kutte for hardt så du skader steinen litt knivkutt tåler den altså. På den måde sikre du en stærk og kraftig plante samtidig med at du i de fleste tilfælde får et avokadotræ med flere grene. Kjøp flere avokadoer så øker du sjansen for å lykkes med spiringen.

Det lille avokadotreet før planting. 3-4 cm i diameter. Jo mørkere grønn jo mer moden er avokadoen. Få steinen helberget ut av avokadoen.

Avokado som et husplante Avokadotreet kan vokse opp til 15-20 meter i naturen. Alle deler av avokadoen. Punjeni avokado je odličan izbor za jednostavan i zdrav doručak. Nožem presecite avokado na pola i izvadite celu semenku iz ploda.

Å plante avokado slik fungerer det. Om du skal plante noe i en potte pass på at det er hull i potta. Så er det bare å vippe steinen ut. Når du tager stenen ud af avocadoen så vær forsigtig.

Hvordan plante en avokado Kronen er veldig tett og bred opptil 10 meter. Modne avokadofrukter Deilig guacamole. Obratite pažnju koji je kraj semenke bio okrenut ka vrhu ploda a koji ka donjem delu slika. Når du tager stenen ud af avocadoen så vær forsigtig.

Hvis du ikke har mod på at klippe så meget af plante skal du som minimum nippe topskuddet af. Kako da zasadite avokado. Tortilje svježe povrće i avokado su sve što nam treba za brz. SPIRING AV AVOKADO uke 1 - 6.

Det å gro et avocado-tre er nok det jeg har fått mest spørsmål om i etterkant så her kommer mine tips til hvordan du enkelt kan gro et avocado-tre hjemme. Uke 1 - 2. Først og fremmest skal du sørge for at købe en god stor avocado ikke de billige i net da stenene i dem ofte er ret små. Selv om det er en kraftig plante dens røtter er grunne og de forårsaker ingen skade.

HVORDAN GRO EN AVOKADOPLANTE trinn for trinn. Zrele plodove držite u frižideruAvokado je najbolje iskoristiti odmah ali ako iskoristite samo pola avokada nemojte vaditi košticu iz druge polovicePoprskajte tu polovicu limunovim sokom i obložite plastičnom folijom Avokado kao lijek. Jeg fikk 3 av 4 steiner til å spire. Zatim zabodite četiri čačkalice u semenku vodeći računa da.

Slik dyrker du avokadoplante. Først og fremmest skal du sørge for at købe en god stor avocado ikke de billige i net da stenene i dem ofte er ret små. Den har en robust koffert omtrent 4-5 meter i diameter men dette trenger ikke føre oss til forvirring.

Pin On Plants
Pin On Plants
Dyrk Din Egen Avokadoplante
Dyrk Din Egen Avokadoplante
3 Enkle Metoder For A Dyrke Avokado Selv Skarpihagen
3 Enkle Metoder For A Dyrke Avokado Selv Skarpihagen
Dyrk Din Egen Avokadoplante
Dyrk Din Egen Avokadoplante
Hektapainterior Blogg No Slik Lykkes Du Med A Dyrke Avokado
Hektapainterior Blogg No Slik Lykkes Du Med A Dyrke Avokado

Posting Komentar untuk "hvordan plante avokado"